Kullanıcı Adınız:

Şifreniz:

 (Şifre Sor)
Üye Ol

Site

Blog Anketler İstatistikler Üyelik Künye SSS E-mail Linkler

Haberler

Genel Türkiye'den Yurtdışından Siteden Haber Arşivi Eski Haberler

Animeler

İsme Göre Türe Göre Yıla Göre Puana Göre Kategoriye Göre Yeni Yayımlanacaklar

Mangalar

İsme Göre Türe Göre Yıla Göre Puana Göre Yeni Yayımlanacaklar

Yazılar

İncelemeler Röportajlar Detaylı Tanıtımlar Kitap İncelemeleri Etkinlikler Yazışmalar Diğer

Çizim

Julie Dillon'ın Dersleri Patrick Shettlesworth 'ın Dersleri

Kişiler Şirketler

 

Wedding Peach ~Karakterler~

Yazar: Abyss

İçindekiler


Adı: Hanasaki Momoko
Doğum tarihi: 3 Mart 1983
Kan grubu: 0
Boy: 154 cm
Kilo: 40
Ölçüleri: 75 cm, 57 cm, 78 cm
Sevdiği ders: Hiç biri
Sevmediği ders: coğrafya
Sevdiği yemek: Dondurma
Sevdiği renk: Pembe

Yıldızımız Momoko Hanasaki profesyonel bir düğün fotoğrafçısı olan babasıyla yaşıyor. O da babası gibi bir fotoğrafçı ve okul gazetesinde en iyi iki arkadaşı Yuri ve Hinagiku ile birlikte çalışıyorlar. En çok hoşlandığı şey Saint Flower Garden okulunun futbol takımının kaptanı Yanagiba'nın resimlerini çekmek ve onunla röportaj yapmak

Wedding Peach olarak; aşk meleklerinin lideri. Savaşılan şeytanı genelde o yok eder ya da onları iyileştirir.

Momoko şeytanlarla savaşmak için "Saint mirror" ı kullanıyor ve "Wedding Beatiful Flower" diyor. Sonra Aşk Meleği Wedding Peach oluyor.

Sonra Savaşçı Melek Wedding Peach olabilmek için tekrar Saint Mirror'ı kullanıyor ve “Wedding Change, oironaoshi! Angel Amour Peach” diyor.

 

 

 

 

 

 


Adı: Yuri Tanima
Doğum tarihi: 7 temmuz 1982
Kan grubu: A
Boy: 162 cm
Kilo: 45
Ölçüleri: 80 cm, 57 cm, 80 cm
Sevdiği ders: İngilizce
Sevmediği ders: biyoloji
Sevdiği yemek: puding
Sevdiği renk: deniz mavisi

Yumuşak dilli ve zarif Yuri tam olarak Hinagiku’nun zıttıdır. Çok nazik ve hanımefendidir; çok az insan onun sinirlendiğini görmüştür. Her şeye kolayca ayak uydurur bu da onu çok iyi ve anlayışlı bir arkadaş yapar. Moda desinatörü olan annesi ve babasıyla yaşıyor.

Okuldaki gazetecilerden biri olan Yuri işinde çok da başarılı. Momoko ve Hinagiku gibi o da okulun futbol takımının kaptanı Yanagiba Kazuya’ya hayran. Fakat sonra aşk meleklerinin başı ne zaman dertte olsa yardıma gelen melek Limone’e aşık olur.

Aşk meleği olarak uyanan 2. melekti. Ayrıca Momoko’ un annesi Celeste’ye yardım eden meleklerden biriydi. Ayrıca geçmişte Melek Limone‘la bir ilişkisi de vardı.

 

 

Yuri şeytanlarla savaşmak için "Saint Lipliner"ı kullanıyor ve “Wedding Gracefull Flower” diyor. Sonra Aşk Meleği Lily oluyor.

 

 

 

 

 

Sonra Savaşçı Melek Lily olabilmek için Saint Lipliner'ı kullanıyor, “ Wedding change, oironaoshi! Angel Precious Lily” diyor.

 

 

 

 

 


Adı: Hinagiku Tamano
Doğum tarihi: 5 mayıs 1982
Kan grubu: B
Boy: 157 cm
Kilo: 45
Ölçüleri: 78 cm; 55 cm; 80 cm
Sevdiği ders: beden eğitimi
Sevmediği ders: matematik
Sevdiği yemek: shiyabuyashi/sushi
Sevdiği renk: yeşil

 

Hinagiku takımın erkek Fatma’sıdır. Dobra, çevik, atletik ve yeni tanıştığı insanlara kaba olabilecek biridir. Hinagiku’nun cesareti sık sık başını belaya sokmasına neden olur. Ayrıca arkadaşlarıyla sürekli dalga geçmeye de bayılır. Aslında; bütün o kuvvete rağmen; çok duygusal ve anlayışlı bir kızdır. Hinagiku 4 kişilik ailesiyle yaşıyor; kendi, kız kardeşi, babası ve Hinagiku gibi erkeksi bir kadın olan annesiyle. Hinagiku da okul gazetesi için çalışıyor; herhangi bir kesin mevkisi olmamasına rağmen.... Genellikle Yuri ile takılır. Bunların yanında judo yapar; çok iyi olduğu da kesin!! O da diğer kızlar gibi okul futbol takımının kaptanı Yanagiba Kazuya'dan hoşlanır. Ama aslında onun kalbinde çocukluk arkadaşı Takouro vardır. Melek Daisy olarak uyanan 3. melektir.

 

 

Hinagiku şeytanlarla savaşmak için Saint Watch'ı kullanıyor ve” Wedding Atractive Flower” diyor. Sonra Aşk Meleği Daisy oluyor.

 

 

 

 

 

 

Sonra Savaşçı Melek Daisy olabilmek için Saint Watch’ı kullanarak “Wedding Change, Oironaoshi! Angel Courage Daisy”diyor.

 

 

 

 

 


Adı: Scarlet O’ Hara
Doğum tarihi: 3 kasım ???
Kan grubu: AB
Boy: 162 cm
Kilo: 45
Ölçüleri: 83 cm; 57 cm: 85 cm
Sevdiği ders: İngilizce & matematik
Sevmediği ders: Japonca & tarih
Sevdiği yemek: pizza & lazanya
Sevdiği renk: kızıl

 

İnatçı ve kızgın kızıl saçlı Scarlet O’ Hara bir aşk meleğidir. Soğuk, akıllı, hırslı ve akumaları büyük bir tutkuyla küçümseyen biriydi taki Momoko ile tanışıncaya kadar. Scarlet'in ailesi yoktur; ama çok lüks bir hayat yaşar ve çok pahalı bir yatılı okulda okur. Scarlet Momokoyla olduğunda bile olgunluğunu korur. Çok az arkadaşı vardır ve hiç bir şeyle ilgilenmiyormuş gibi görünür. 4. melek “Saf Melek Salvia” olarak ortaya çıktı. Çünkü damarlarında insan kanı dolaşmıyordu.

 

Scarlet değişmek için bir gereç kullanmıyor. “Wedding Excellent Flower” diyor ve Aşk Meleği Salvia oluyor

 

 

 

 

 

Savaşçı Melek Salvia olabilmek için “Wedding Change, Oironaoshi! Angel Passionate Salvia” diyor.

 

 

 

 

 

 


Takuruu Ameno

Ameno Takuruu okuldaki en zeki çocuktur. Ayrıca çok utangaç ve içine kapanıktır. Sadece etraftaki tek ve çocukluktan beri en iyi arkadaşı Tamano Hinaguki'dir. Onun yanında rahatlar ve tam olarak kendi olabilir.

 

 

 

Her ikisi de çok farklı olduklarından arkadaşlıkları da çok dengesiz görünür. Hinaguki (Takuruu onu Hinako diye çağırıyor) her zaman çok güçlüydü ve Takuruu da her zaman onun dediğin yapardı. Böylece Hinaguki ve Takuruu birbirilerini ne kadar önemsediklerini anlayınca, uzun arkadaşlıkları bir ilişkiye doğru filizlenir.


Fuuma Yousuke

Ünlü Saint Flower Garden futbol takımının yedek kalecisi. Yanagiba Kazuya nın en iyi arkadaşıdır. Baş erkek karakter olarak becerikli ve güçlü bir kişilik ortaya koyar. Yousuke Momoko'yu sürekli Momo-p (genelde P sevgililere ya da çok yakın arkadaşlara hitap edilirken kullanılır) diye hitap eder ve bu da Momoko'yu çook kızdırır. Ama sonraları bu onları birbirlerine yakınlaştırır.

 

 

Yousuke sık sık çok güçlü enerjiler yayar. Ayrıca Yousuke'ye babasından kalan ve Aşk meleklerinin başı ne zaman dertte olursa çalan/parlayan bir zili vardır. Yousuke’ye Reine Devila nın şeytanları tarafından şeytan enerjisi enjekte edilir ve içindeki Viento ortaya çıkar.

 

 

 

 


Kazuya Yanagiba

Saint Flower Garden futbol takımını yıldız oyuncusu ve kaptanı. Ayrıca çok da yakışıklı(!). Bütün bu özellikleriyle, sofistike ve nazik kişiliği onu okuldaki kızlar arasında çok popüler yapmıştır. Ama o bu kızların hiç birine yüz vermiyordur.

 

 

 

 

 


 

Aphrodite

Aşk ve güzellik tanrıçası, ayrıca melekler dünyasının yöneticisi. Şeytanların saldırıları sırasında melekler dünyasını aşk dalgalarıyla korur. “Saint Something Four”u tehlike altında olduğu zaman dünyaya bir meteor içinde gönderen de o idi. Aphrodite Momoko’nun annesi Celeste’nin ablasıdır. Arasıra başı dertte olduğu zaman Momoko’ya yani Wedding Peach‘e yardım eder.


Limone

Melekler dünyasının bir savaşçısı, Limone‘nun aslı görevi Aşk Meleklerinin başları ne zaman dertte olsa onlara yardımcı olmaktır. O melekler dünyasından bir merdivenle aşağı iner ve silahı olan kılıcı kullanır. Limone daha sonra geçmişte bir ilişki yaşamış olduğu Melek Lily'ye aşık olur. Dünyada ise Limone kendini Yanagiba Kazuya kimliğiyle saklar.

 


Pisuteiru & Nitamiinu

Pisuteiru ve Nitamiinu birbirlerine delicesine aşık olan iki melektir. Aslında Melekler Dünyası ve Şeytanlar Dünyası arasındaki savaşı ateşleyen onların aşklarıydı. Ünlü “Saint Something Four” bir zamanlar Pisuteiru'ya aitti.

 

 


Celeste

Aşk ve güzellik tanrıçası Aphodite’in kız kardeşi ayrıca melekler dünyasındaki en güçlü meleklerden biri. Dünyaya düştüğü zaman Celeste, Sakura adını aldı ve Shouichirou Hanasaki ile evlendi. Sonra Momoko adında bir kızları oldu.

 

 


Reine Devila

Şeytanlar Dünyasının yöneticisi. Aşktan ve meleklerden nefret ediyor. Çok uzun zaman önce Reine Devila melekler dünyasına girmişti. Orda bir melek gördü, adı Nitamiinu olan bu meleğe aşık oldu. Tam adımını atıp ona doğru gidecekti ki başka bir melek (Pisuteiru) geldi ve onu öptü. Reine Devila şok oldu. Daha sonra iki melek uçup Melekler Dünyası'ndaki Saraya gitti. Bu sırada Pisuteru Saint Something Four'u takıyordu. Bu olaydan sonra Reine Devila ‘nın bu hayal kırıklığı büyüdü, büyüdü ve inanılmaz bir nefrete dönüştü. O melekleri hiç affetmedi böylece Melekler Dünyası ve Şeytanlar Dünyası arasındaki savaş başlamış oldu.


Pluii

Reine Devila ‘nın ilk şeytan generali. Ayrıca bir de insanların bedenine gönderip onları kontrol etmesini sağlayan Jama-pii adında hayvanı vardı. Pluii Şeytan dünyasındaki Fuuma ailesini bir parçasıdır. Adı Fransızcıda yağmur damlası anlamına gelir.

 

 


Aquelda

İkinci general, Pluii’ye yardım etmek ve Saint Something Four'u ele geçirmek için Reine Devila tarafından gönderildi. Ne yazık ki parayı her şeyden fazla seviyordu bu da onun sonunu hazırladı. O da şeytan dünyasındaki Sumia ailesinin bir üyesi ve suyu bir saldırı aracı olarak kullanır.

 


Sandora

Öylesine bir şeytan, 3 ayrı güç kullanırdı. Ani hava saldırısı, gürültü ve sis. Sandora şeytan dünyasındaki Hima (ateş) ailesinin bir üyesiydi.

 

 

 


İgunisu

Reine Devila’ nın 3. generali. Takouru ile bir anlaşma yaptı. Fakat zaman geçtikçe İgunisu Takouru’ ya karşı arkadaşlık hissi duymaya başladı. Onun aşk dalgaları seride Takouru’yu Aşk Meleklerinin saldırılarından korudu. İgunisu da Hima ailesindendi. Ateşi saldırı olarak kullanırdı. Daha sonra Potamosu tarafından öldürüldü.

 


Potamosu

4. general, iş yapmaktan çok oyun oynamayı sever. Sadece canı sıkıldığında ya da üzüldüğünde canavarlar yaratır. Şeytanlar dünyasındaki Suima ailesindendir. Suyu saldırı aracı olarak kullanır.

 

 

 


Petora

5. general, çok acayip ve çatlak olduğu için aptal görünür. Daha önceden Reine Devila onu bir taşın içine hapsetmişti fakat sonradan serbest bıraktı. İnsan kimliğine büründü ve Saint Garden School da danışman oldu. Petora’nın gücünü artırmak için Petora ve yaratıkları insanların enerjilerini toplarlardı. Ne kadar salak görünse de Petora bir şekilde Limone'dan kurtulmayı başardı ve savaşçı Viento’ yu buldu.


Katiyusha

Reine Devila tarafından Yousuke Fuuma'ya şeytan dalgaları enjekte edip içindeki Viento’ yu ortaya çıkarması için gönderilen bir zebani.

 

 

 


 

Audio, Heitoritudo, Orross, Jura

Reine Devila'nın 4'lü savaşçıları. Ayrıca Yousuke Fuuma'nın babasını öldüren katiller. Görevleri Viento‘yu şeytanlar dünyasına geri getirmek ve Wedding Peach'i öldürmek.


Uragano

Şeytanlar dünyasının efsanevi ve en güçlü savaşçısı. Celeste ile olan savaşı kazanan bir taraf olmaksızın bitmişti ve bu savaş sonunda ikisi de dünyaya düşmüştü. Orda Uragano aşık olur, evlenir ve Yousuke adında bir oğlu olur. Fakat daha Yousuke çok küçükken Reine Devila 4'lü savaşçılarını gönderir ve Uragano‘yu şeytanlar dünyasına geri getirttirir. Fakat şeytanlar dünyasında Uragano bir tek meleği bile öldüremez. Tam silahını bırakmış gidecekken Reine Devila’ nın savaşçıları Uragano'yu öldürürler.

 

İçindekiler


Wedding Peach tanıtım ve karakter sayfaları Abyss tarafından hazırlanmıştır.



   

 

Son Girilen Anime Tanıtımları

1. Pluto
2. A Silent Voice
3. Ride Your Wave
4. Suzume no Tojimari
5. Watashi no Shiawase na Kekkon
6. Bright: Samurai Soul
7. When Marnie Was There

Son Girilen Manga Tanıtımları

1. Rurouni Kenshin: Master of Flame - Hidden Chapter
2. Rurouni Kenshin: Restoration
3. Yume no Shizuku - Ougon no Torikago
4. Tonari no Kaibutsu-kun
5. Lady Victorian
6. Hadashi no Bara wo Fume
7. Anne no Aijou

En Son Yorum Girilmiş Animeler

1. Clannad After Story
2. Fullmetal Alchemist 2
3. Steins Gate
4. Death Note
5. Baccano!
6. Hellsing Ultimate
7. Himouto! Umaru-chan

En Son Yorum Girilmiş Mangalar

1. Steel Ball Run
2. Stone Ocean
3. Death Note
4. Steel Ball Run
5. Berserk
6. Kaichou Wa Maid-sama!
7. NANA

 

Copyright © 2000 - 2024 Anime.GEN.TR