|
|
Ouran Koko Host Club Hakkında Yorumlar
Anime'nin Adı: Ouran Koko Host Club
Yazar: MondeM
Tarih: 18/03/2012
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 7
Video: 10
Hik.-Anlat.: 9
Karakter: 9
Tasarım: 9
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 9.00
|
Genel: Süper eğLenceLi, anime izLemeyen kişiLeri bile kolay bi şekilde kendine bağLayan bi seri. Shoujo sevmeseniz bile sırf karakter tepkiİLeri için izLenir.
İyi Yanları: KesinLikle Tamaki! Animenin tadı tuzu. O kadar komik, hoş ve sempatik tavırLarı var ki, anlatılamaz. (O yüzden izLeyin ;) ) Amacının sadece eğLendirmek olması.
Gereksiz romantizm sahneLeri yok denecek kadar az.
Hikaru'nun kıskançLıkLarı ^^
Son böLüm'de Host Club'ın Tamaki için yaptıkLarı
Honey-Senpai ve tatLıları xD
Kötü Yanları: LobeLia! BunLarın çıktığı her 2 bölümde de neden bu sinirbozucu şahısLara yer verdikLerini düşünmeden edemedim.
Kapanış müziği ve klibi. Her ikiside güzeL güzeL değildi.
Renge ve sıkıcı yorumLarı.
2. sezonunun olmaması. Bitirdikten sonra devamını isteyecek ve muhtemelende mangasına bi göz atacaksınız.
Sonuç: Keyif dolu dakikaLar ve bi çok hoş karakterLe tanışma.
|
Yazar: BarefootGen
Tarih: 29/01/2012
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 7
Video: 9
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 10
Tasarım: 9
İzlenebilirlilik: 9
Genel: 9.00
|
Genel: Son zamanlarda sardığım muhteşem bir anime. Çoğu anime gibi bağımlılık yapıyor bölümlerde şaşırtıcı şeyler olması izlenebilirlik puanını yükseltiyor.
İyi Yanları: Genellikle bölüm sonlarındaki şaşırtmalar animeyi biraz daha eğlenceli kılıyor. Karakterler çok etkileyici, anime içindeki müzik seçimleri iyiydi. Gayet eğlenceli bir anime.
Kötü Yanları: Başında ve sonunda çalan müzikler daha iyi seçilebilirdi, onun dışında kötü bir yanı yok. :)
Sonuç: Sonuç olarak izlediğim ve çok iyi diyebileceğim animelerden. Benim top 50 listemde üst sıralarda bulunacaktır. Bu arada eğer türünden hoşlanıyorsanız kusursuz olur tabii mutlaka izlenmeli derim ben. :)
|
Yazar: myd10oz
Tarih: 01/10/2011
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 10
Video: 10
Hik.-Anlat.: 9
Karakter: 10
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 9.83
|
Genel: Haruhi adında bir kızın çok zengin bir okula bedava burs kazanması ve okulda geçen bazı maceralarını konu alıyor.Bu macera dediğimizde yanlışlıkla 8 milyon yenlik bir vazoyu kırması ve bu borcu ödeyebilmesi için host olmasını anlatıyor
İyi Yanları: *Karakterlerin hepsi birbirinden farklı.Farklı olması da animeyi güzel kılmış
*Müzikleri eğlenceli ve renkli , animeyle senkronize olmuş.
*Komedisi bol bir anime ve izlerken gerçekten eğleniyorsun.Kesinlik tavsiye ediyorum
*Baştaki kız karakterimiz de, bildiğimiz shoujadaki o sıkıcı karakterlerden farklı olarak gelmiş.
Kötü Yanları: *Sonu mangaya bağlı olarak bitseydi daha tatmin edici olurdu.Haruhinin kimle olduğunu tam anlayamadan bitti.
*Haruhi hakkında birkaç şey öğrenseydik iyi olur ama anime genel olarak bunları göstermiyor.
*Haruhi okul dışıda kız gibi giyinse de ben bir türlü kız olduğuna inanamıyorum
Sonuç: *Komedi sevenler mutlaka bu animeyi izlesin
|
Yazar: wiki sophie
Tarih: 28/09/2011
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 5
Video: 7
Hik.-Anlat.: 8
Karakter: 8
Tasarım: 8
İzlenebilirlilik: 9
Genel: 7.50
|
Genel: Özel bursla Ouran Koleji'ne giriş yapan Haruhi Fujioka ders çalışmak için yanlışla üçüncü müzik odasına girer.Girdiğinde kendisini"Konuk Kulübü"nün içinde bulur.Ve onlara ait 8 milyon yenlik bir vazoyu yanlışlıkla kırar.Onlar da bu borcunu ödemeden onu rahat bırakmayacaklarını söyleyerek onu da kulüp üyesi yaparlar.
İyi Yanları: +Her kulüp üyesinin kendine ait özellikleri ve taşıması gereken ağır yükleri var. +Animedeki çizimler değişik olmasına rağmen gayet hoş. +O kulüpteki bulunanlardan sadece Kyoya ve Haruhi akıllıca davranışlar sergiledi diyebilirim.Kyoya aralarında bulunan tek yakışıklı. Her ne kadar şeytan gibi dursa da aslında buna mecbur bırakılmış zavallım. +Kulübün kralı olan Tamaki gerçekten dünyada bulunması zor erkeklerden biri. Her ne kadar kzılara kur yapmayı biliyor olsa da iş kendine geldiğinde tam bir saf olabiliyor. Haruhi'yi sürekli kızım, Kyoya'yı anne olarak sevmesi de ayrı bir olay.
Kötü Yanları: +Karakterleri bir kısmını komik yapalım derken biraz abartmışlar sanki. Örneğin Hikaru-Kaoru ikizleri.Özellikle de Renge denen kaçkın. Keşke öyle bir karakter olmasaymış.Sadece üçüncü bölümde görünse yeterliydi. +Keşke Konuk Kulübü okudukları kolejin dışında bir yere açılsaymış.Tamam okulları gerçekten güzel ama pek okulla alakalı bir yer değil gibi göstermişler. +Müzikleri daha iyi olabilirdi. +Hikaye devam edebilirdi aslında. +Mori'ye gelince.Aslında onu da sevdim ama dedikleri gibi Honey'in yanında bulunması hariç onu pek tanıyamıyoruz.Onun hakkında sadece bir bölüm yapmışlar tabi o bölüm de tam olarak onu anlatmıyor. +Bu durum Haruhi için de geçerli.Her ne kadar fazla rolü olsa bile hakkında bildiğimiz iki-üç şey var.
Sonuç: Fazlasıyla yorucu bir anime izledikten sonra kafa dinlemek ve gülmek için uygun bir anime.
|
Yazar: amy mizuno
Tarih: 01/09/2011
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 7
Video: 10
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 10
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 9.50
|
Genel: aklının nerde olduğunu zaman zaman anlamakta güçlük çeken prensimiz suou tamaki bir gün kendi seçtiği yakışıklılarla bir klüp kurar ve klüp faailiyetleri için kendilerine 3. müzik odasını seçerler tüm bunlardan habersiz zavallı burslu öğrenci fujioka haruhi kendisine ders çalışmak için sakin bir ortam aramaktadır ve bunun için 3. müzik odasının kapısı açmak gibi bir hata yapar hatta bununla da kalmaz orda 8 milyon yenlik bir vazoyu da kırar artık ouran lisesi host klübünün köpeği olmak zorundadır
İyi Yanları: *izleyicilere vaadettiği komedinin dibine kadar hakkını veren bi yapım gülerken durdurmak zorunda kaldığım sahneler oldu bu animeyle ilgili bişeyin garantisini vermem gerekirse kesinlikle çok güleceğinizin garantisini verebilirim *tüm karakterler öyle bi yaratılmış ki her birini ayrıca seviyorsunuz gerçekten hem ana karakterlere hem de yan karakterlere çok özenilmiş psikolojileri ve kişilikleri oturtulmuş *zeki olduğu en başta bize ifade edilen karakterler haruhi ve kyouyanın bölümler ilerlerken bu sıfatı doldurduğunu düşündüren davranışları *tamaki kesinlikle harika bi karakter olmuş aptallığı iyi niyeti küsmesi ağlaması gülmesi herşeyi çok eğlenceli *honey-senpai ve uğraştığı spor harika bi ironi *ilk bölümdeki ampullere bayıldım *son bölümde ootori ve suounun konuşması kesinlikle takdire şayandı *host club fikri başlı başına yaratıcı zaten ama her dönem farklılık gösteren kostüm ve tasarımlar güzeldi
Kötü Yanları: *13. bölüm aşşırı gereksizdi keşke onun yerine sonuna bi özel bölüm koysalardı da obaa-samanın bu işe tepkisini bi görseydik *huruhinin babası biraz saçma bi karakter olmuş,annesinin neden öyle bi adamla evlenmek isteyeceği de ayrıca merak konusu zaten *lobelia kızları çok sinir bozucuydu *müzikleri çok başarılı değildi
Sonuç: izlenesi bi yapım bence ben izlerken çok eğlenmiştim bittiğinde en çok üzüldüğüm serilerden biriydi
|
Yazar: Gizemisaki
Tarih: 26/07/2011
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 10
Video: 10
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 10
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 10.00
|
Genel: Bence çok güzel bir anime. Herşeyiyle çok güzeldi. Ben hepsini izledim. Keşke devamı olsaydı. Türü romantik komedi. Ama gerçekten komedi. Finalde bir sahne vardı. Müthiş bir şeydi. İlk ve son bölümlerine bayıldım.
İyi Yanları: - Karakterlere bayıldım. Hayatları, çizimleri, davranışları, mimik ve jestleri... Hepsi çok güzeldi. - Konu açıklayıcı bir şekilde ortaya konmuş. - Karakter ve arka plan çizimleri çok başarılıydı. - Müzikler ayrı güzeldi. Özellikle final bölümündeki shissou şarkısı. Kiss kiss fall in love şarkısıda dinledikçe kulağıma daha hoş gelmeye başladı. Şarkıların anlamları çok güzeldi. Piano parçalarına da bayıldım. - Bazı kısımları gerçekten komikti. Romantizm son bölümde baskındı.
Kötü Yanları: - Keşke mangasındaki gibi olsaydı. O zaman bölümler daha fazla olurdu. - Keşke komik ve romantik bölümler daha fazla olsaydı.
Sonuç: Muhteşem bir TV Serisi. Anime sevmek ve bunu izlememek çok büyük bir kayıp olurdu. İyiki izlemeişim.
|
Yazar: Pluto
Tarih: 09/07/2011
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 6
Video: 7
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 10
Tasarım: 9
İzlenebilirlilik: 8
Genel: 8.33
|
Genel: Eğlenceli ama bilindik bir hikaye... Çizimler biraz daha güzel olabilirdi. Karakterler kendilerini izletiyor.
İyi Yanları: -Çeşitli karakterler -Eğlenceli tiplemeler -Zengin fakir statüsünü gösteren abartılı davranışlar -Aralarda çıkan müzikler -En sevdiğim karakterler Haruhi ve Tamaki
Kötü Yanları: -Her bölüm aynı etkide değil; bazı bölümler çok sıkıcıydı (özellikle Alice Harikalar Diyarında) -Zırt pırt ortaya çıkıp kahkaha atan kız sıkıcı olmaya başladı -Haruhi'nin gözleri çok sönük bakıyordu -Kiss Kiss Fall in love diye başlayan açılış şarkısını pek beğenmedim
Sonuç: İzlenebilir, eğlenceli bir anime. Ben iki günde izlemiştim hepsini ve eğlenceliydi.
|
Yazar: vesta
Tarih: 14/07/2010
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 6
Video: 10
Hik.-Anlat.: 9
Karakter: 10
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 9
Genel: 9.00
|
Genel: aslında klasik kız erkek kılığına girer kıza aşık olunur tipi bir anime. Ama gerçek bir komedi animesi. insanı gülmekten öldürüyor.
İyi Yanları: okul. inanılmaz derecede güzel bir yerdi. gerçi anime boyunca pekde okul havası yoktu ortalıkta. daha çok klüpte geçiyor olaylar. tamakinin o saflığı bence en iyi yanlardan biriydi. kendisi her ne kadar tüm kızların kalbini alabilecek kadar çekici olsa da haruhiye karşı o kadar saf o kadar masum bir hale bürünüyorki... bazen kendisi bile e yaptığının farkına varamıyor. birde kendisinin odası çok güzeldi insanı özendiriyor. ve söylemeden geçemiyeceğim birşeyde var onun hakkında: kesinlikle inanılmaz yakışıklı ve öyle birinin beni sevmesini ne kadar isterdim bir bilseniz. bırakın parayı sevdiği kişiye karşı öylesine korumacı öylesine masum ki. kyouya... herşeyi yazıyor, herşeyden haberdar, gölge kral kendisi. ayrıca çokda yakışıklı çizilmiş kendisi. ama ben onun şeytanımsı korkunç bakışlarınıda seviyorum. onun dışında diğer karakterlerde gerçekten iyiydi. haruhi dışında çizimler çok iyiydi. hatta birçok animede göremeyeceğimiz kadar gerçekçiydi diyebiliriz. açılış müziği değil ama anime içerisinde çalan müzikler gerçekten güzel. hele o piyano parçaları. ayrıca bölüm sonunda kısacık bir müzik var gitarla çalınan o da çok iyi.
Kötü Yanları: yok diyemiyeceğim. öncelikle haruhinin daha güzel çizilmesi gerekir diye düşünüyorum. ne bir erkek gibi çizilmiş ne de bir kız gibi. kimi zaman bakıyoruz çok tatlı bir kız kimi zaman başka. özellikle gözlerininden hiç hoşlanmadım. büyüklüğüyle değil sorunum sonuç olarak bir anime. ama gözlerini bazı animelerde kör insanların gözlerini çizdiklerigibi çizmişler ben hiç beğenmedim. ayrıca 16 yaşında bir kız olmasına rağmen kız kıyafetleri içinde bile pekde kıza benzediğini söyleyemiyeceğim. gerçekten afedersiniz ama tahta gibi bir vucüdu var. honey senpai evet tatlı çok tatlı bir karakter ama biraz fazla tatlı 18 yaşında bir karaktere pek uygun değil. ama animeye uyum sağlanmış. mori senpai biraz yoksun geldi bana karakter bakımından her zaman honeye bağlı bir kuzenden çok hizmetçi gibi bağlı ona aralarındki ilişki biraz garip oluyor kuzen omalarına rağmen. ikizler... bazı sahnelerde inanılmaz yakınlaşmaları oldu, çok garip sahnelerdi. narsistlermiş gibi düşünüyor insan çoğu zaman. neyseki ilk bölümlerdeki kadar yakınlaşmadılar en azından. okuldaki kızlar bazen sinir bozucu olabiliyorlar. pekde iç açıcı olmayan sahnelere bile ahhhh diye çığlık atmaları bazen soğutuyor insanı. birde renge, evet değişik bir karakter renk getirmiş ama gülüşü biraz garip bide heryerde yer altından çıkması insanı şaşırtıyor. ve atlamadan geçemeyeceğim. haruhinin babası: evet kızına karşı büyük bir sevgi besliyor ama baba karakteri gibi gözükmüyor kendisi pek.
Sonuç: biraz boys over flowers (zengin oğlanlar fakir kız) biraz atashinchi no danshi (6 oğlan bir kız ve neredeyse hepsi bu bir kıza aşık) havası olmasına rağmen güzeldi. kendisini izlettirmeyi başarıyor. henüz bitiremedim ama tam gaz izliyorum. dediğim gibi bölüm içlerinde çalınan klasik parçalar gerçekten çok güzel. her bölüm başka bir macera insanı güldürüyor ama sadece güldürmüyo kimi zaman dram öylesine harmanlanıyor ki anime içerisine insanın gözleri doluyor.
|
Yazar: Nadashiki
Tarih: 02/06/2010
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 7
Video: 9
Hik.-Anlat.: 9
Karakter: 10
Tasarım: 9
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 9.00
|
Genel: Zengin ailelerin çocuklarının eğitim gördüğü Ouran'da kurulmuş bir Host kulübünü anlatıyor anime. Bir gün yanlışlıkla, bu Host kulübünün odasına Ouran'da burslu olarak okuyan Haruhi giriyor ve eğlence başlıyor.
İyi Yanları: - Karakterler oldukça detaylı ve eğlenceli. - Hikaye oldukça hoş. - Başarının güç ve özgürlük getireceğini göstererek izleyenleri başarıya teşvik ediyor. - Güllerle bezenmiş dramatik sahneler çok komik olmuş. ^^ - Bazı sahnelerde ekranda yer alan bilgi kutucukları çok eğlenceli. - High Power Motor! Oh - ho ho ho ho ho! ^^ - Kapanış müziği harika. - Lobeliaaa!
Kötü Yanları: - Ouran Okulu gerçekten çok büyük ve ihtişamlı bir yer. Keşke daha fazla yer gösterilseydi. - Ouran kızları birbirinin kopyası ve her sahnede düşüp bayılıyorlar. Biraz sinir bozucu. - İlk bölümler insanı gıcık ediyor. Kulüpteki öğrencilerin narsist ve gay halleri çok göze batıyor ama neyseki 1-2 bölüm sonra kulübün asıl olayı anlatılıyor da o gıcık haller bir güldürü unsuruna dönüşüyor. - Açılış müziğini beğenmedim.
Sonuç: İlk 1-2 bölüm Host kulübündeki öğrencilerin sinir bozucu hallerine dayanabilirseniz sizi müthiş eğlenceli bir seri bekliyor! Okul türü animeler genelde serseri ve kaybeden tarzı öğrencileri ana karaktere koyarlar. Ama bu animede ise tam tersi var. Dediğim gibi başarının güç ve özgürlük getireceğini göstermişler. Sanırım izleyenler başarı için oldukça motive olacaktır.^ ^
|
Yazar: ayanatsume
Tarih: 18/05/2010
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 0 kişi (%0) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 10
Video: 10
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 10
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 10.00
|
Genel: harika harika harikaaaa
İyi Yanları: gerçekten süper bir animeydi -ilk olarak [spoiler=]tamakiya hastayım =) ona bayılıyorum yaaa[/spoiler] -haruhi güzel yapılmıs bi anime gerçekten sade bir güzelliği vardı -animenin komik olması benim çok hoşuma gitti gerçekten çok eğlendim -müzikleri çok güzeldi [spoiler=]erkekleri gerçekten çok yakısıklı :)[/spoiler] -haru-chan çok tatlıydıı
Kötü Yanları: -animenin tam olarak bir sona bağlanamaması.resmen anime yarım kaldı haruhiyle tamaki birbirine mi aşık yoksa hikarumu hiç bişey belli değil ucu açık kaldı resmen -kesinlikle 2. sezon olmaaması eğer 2. bir sezon yapmazlarsa animeye yazık olur bence -haruhinin kararsız davranısları sanırım bu kadar
Sonuç: herkes izlemeli her yasa uygun bence çokta güzel bir anime romantik komedi seviyorsaanız izleyin gerçi romantik kısmı biraz az ama olsun =)=)=)=)
|
Bu anime hakkında kendi yorum ve puanlarınızı girmek için buraya tıklayın
|
|
|