|
|
School Days Hakkında Yorumlar
Anime'nin Adı: School Days
Yazar: cihatman
Tarih: 22/04/2013
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 10
Video: 10
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 10
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 10.00
|
Genel: Başka Bir Sitede Açıklamasını Ayrıntılı Olarak Diyebilirim Yapmıştım Ama Burayada Onu Kopyalamayı Denemesi Bir Deneyeyim.
İyi Yanları: Yukarıda
Kötü Yanları: Birkaç Tanede Ova Şekilde Gibi Yada Devam Edip Alternatif Finalleri Mesela Görsel Romanından Kötü Ve İyi Sonları Alıp Ovaları Olabilmesi Gibi Başka Aklıma Gelmedi Gibi Şuanda Diyebilirim.
Sonuç: Bence İzlenilmesi Gereken Bir Anime Death Note Ve Bu Anime Gibi Animeler Seyredilmesse Çok Şey Kaçırılabilir Gibi Diyebilirim.Bence Seyredin Ama Bİrçok Kişi Yada Değil
|
Yazar: Bukaranlik
Tarih: 03/01/2013
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 7
Video: 9
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 8
Tasarım: 8
İzlenebilirlilik: 8
Genel: 8.33
|
Genel: Hakettiği yorumları alamamış herkese göre olmayan bir anime. Şimdi öncelikle School Days izlemeyi düşünüyorsanız sakın konuya aldanıp klasik bir aşk hikayesi beklemeyin. School Days izlemek acı verir. Sinir olursunuz. Ama izlemeye devam edersiniz. Sonunda da içinizde kalan ufacık umut duygusu parçalara ayrılıp yok olur. İşte bu yüzden iyi bir senaryo olsun, mutlu olayım beklentiniz varsa bu animeyi İZLEMEYİN. Ama ben hüzünlü hikayeleri severim, ağlamak itiyorum diyorsanız işte aradığınız anime bu!
Konudan kısaca bahsedeyim. Makoto okula metroyla gidip gelen bir gençtir. Bir gün metroda Kotonoha adlı bir kız görür ve ona aşık olur.
İyi Yanları: +Acı verici bir aşk hikayesi +Şimdiki aşk temalı diziler-animeler gibi uzun ve saçma değil +Çizimler güzel. +Bazı aşk sahneleri gerçekten çok tatlı. +Bir kaç duygusal sahnede gerçekten ağlatıyor.
Kötü Yanları: -Yeni bölüm hüzünlü bir sahne ile başladığında araya giren oppening. Oppening müziği de hareketli olduğundan atmosferi bozuyor. -Ana karakterimizin coşması. Neyse ki en sonunda hak ettiğini buluyor.
Sonuç: Sonuç olarak bence düşük puan veren arkadaşlar yanlış beklentiyle izlemişler bu animeyi. İzlediğime pişman değilim. Eğer siz de biraz ağlayayım diyorsanız School Days izleyin diyorum.
|
Yazar: alperen9792
Tarih: 22/04/2012
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 1 kişi (%100) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 7
Video: 6
Hik.-Anlat.: 1
Karakter: 1
Tasarım: 1
İzlenebilirlilik: 1
Genel: 2.83
|
Genel: gerçekten ama gerçekten çok kötü bir animeydi. drama ecchi yanına birazda horror eklenmeliymiş bence ilk 5 bölüm cidden hiç bir şey yoktu olaylar 5. bölümden sonra başlıyor ne başlıyor derseniz dünyanın en saçma animesi başlıyor. cidden ama cidden yazdıgım yoruma kulak verin ben 21 yasında üniversite ögrencisiyim cogunlukla drama slice of life animeleri severim ve bu anime suana kadar 100 anime kadar abartmıyorum izlemişimdir içlerinden en kötüsüydü herangi bi spoiler vermek istemiyorum siz yinede zamanım bol bi şans vermek istiyorum derseniz buyrun zaten 13 bölüm bişey fakat cidden kaybettiğinz 5 saate değmez sonu çok kötü bitiyor ortalarında ise baş kahramanımız çok kötü bir rol yazılmış ve son bölüm hariç 12 bölüm boyunca saçmalıyor yani diğer yorumlara güvenip bi şans verim dedim gerçekten çok pişman oldum.
İyi Yanları: yukarda
Kötü Yanları: yukarda
Sonuç: yukarda
|
Yazar: frisby3334
Tarih: 23/10/2011
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 0 kişi (%0) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 8
Video: 9
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 10
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 9.50
|
Genel: Bence konusu bir ecchi tarzı animeye göre ağırda olsa çok ilgi çekici ve güzel buldum. Başlarda normal bir anime gibi gelse de 5. bölümden sonra ağzımız açık bir şekilde izliyoruz.Bir çok arkadaş konusunu beğenmemiş ama beğenmeyenleri nasıl da etkilediğini görmüş oldum çünkü baktığınızda death note hesabı istemediğimiz şekilde bitiyor (mutlu son değil yani) . Nede olsa bu arkadaşlarda istemediği şekilde bittiği için ve ana karakterin aslınca bencil olduğu düşüncesinde olduğu için güzel bulmamış. Ama animeyi yapanlar gerçekten içimizde ki bütün duygularımızı açığa vurdurmuş bir şekilde. aslında baktığımda beğenmeyenleri bile etkilemiş olduğu için onları da beğenmiş sayıyorum. Lafı çok uzattım biliyorum fakat her ne olursa olsun bence bu animeyi izleyin derim...
İyi Yanları: -Kurguyu içimize tam otutturmuş. -Olayların çok farklı biçimde gerçekleşmesi. -Sürpriz bir sonla bitmesi. -Karakterlerin içindeki fesatlıkları sanki -kendimiz bu olayı yaşarmışcasına etkilemesi. -Katonoha'nın masumluğu. -Ve izlerken içinizin içini yemesi . :)
Kötü Yanları: Aslına bakarsanız çok bir kötü yanı yok fakat olayların gidişatı bi mutlu gözüküp bir kötü olması beni üzdü açıkcası kötü bir yanı olarak söylemiyorum ama benim üzen olayları söylüyorum. Taisuke'nin Katonoha'yla ilişkiye girmesi. (Her ne kadar Katonaha'nın isteği dışı gerçekleşsede) Sekai yaptığı iki yüzlülük. Setsuna'nın Katonaha'yı her gördüğünde Itouya hadi gidelim demesi... Itou'nun en son Katonaha'yı farketmesi. Tekrar söylüyorum aslında kötü bir yanı değil. Ama beni bunlar çok üzdüğü için söyledim.
Sonuç: Gerçekten çok güzel bir anime. İzleseniz pişman olmazsınız fakat içiniz içinizi yer. Yani yiyen bir pişman yemeyen bin pişman gibi :D . Olayları kendi başınıza gelmiş yada bu olayları yaşıyormuş gibi hissetmeniz animeyi bu kadar güzel kılan şey işte. Tekrardan söylediğim gibi her ne olursa olsun bu animeyi izleyim yoksa çok şey kaçırırsınız.
|
Yazar: heithered
Tarih: 09/10/2011
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 0 kişi (%0) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 10
Video: 8
Hik.-Anlat.: 7
Karakter: 9
Tasarım: 7
İzlenebilirlilik: 9
Genel: 8.33
|
Genel: Açıkçası seriye önyargılı olarak başlamıştım neredeyse okuduğum tüm yorumlar kötü olduğu yönündeydi. Ilk 6-7 bölüm üzse de güldürüyodu en azından fakat sonraki bölümlerde hep üzüntü hakimdi diyebilirim, 2 günümü bu seriye ayırdım ve bi elimde stress topu ki bayağı yıprandı Makoto sağolsun, bi elimde de mendil izledim..
İyi Yanları: +çizimler idare eder +müzikler çok hoşuma gitti +karakterlerdeki duygusal dengesizlik güzeldi +bi oturdunuzmu başından saatlerce kalkamazsınız, tabi farklı sebeplerden, merak, öfke vs. +Sonu, bunu yazarken hala tüylerim diken diken daha 5dakika olmadı bitireli
Kötü Yanları: +başta kötü gibi gelen ama düşündükçe aslında kötü olmayan yanları var bence +erkek olmama ramen erkeklerden tiksindim +aklıma gelen başka kötü yan yok gibi
Sonuç: IZLEYIN! mutlaka izleyin ilk izlediğinizde sevmeyebilirsiniz ama o son bölümü izledikten sonra oturup bi düşünümeye sevk ediyo insanı. Neredeyse ağzımdaki kahveyi püskürtüyodum monitöre o derece. Fazla ecchi sevmem ama burda makul derecedeydi bence.
Sonuç: etkisinden kurtulduğumda bir kere daha izliycem, rahat iki haftayı bulur.
|
Yazar: amy mizuno
Tarih: 17/08/2011
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 4
Video: 6
Hik.-Anlat.: 1
Karakter: 1
Tasarım: 7
İzlenebilirlilik: 6
Genel: 4.17
|
Genel: mokoto adlı bir çocuğun aşık olduğu kıza ulaşırken sıra arkadaşı sekai'ın yardım etmek için kendisini paralaması üzerine gelişen olaylar
İyi Yanları: *sonu çok iyidi *mekan tasarımları oldukça iyi *şu şans tılsımı olayını güzel bağlamışlar *kurgu herkese eşit davranmış bütün karakterler karaktersiz
*sekai gözünüze kötü kadın gibi görünmüyor,psikolojisini güzel işlemişler
Kötü Yanları: *makoto: gelmiş geçmiş tüm anime karakterlerinin en karaktersizi makotodur heralde *kurgu çok saçmalamış,tüm karakterler aynı anda dibe vuruyo *bunu hangi amaçla yaptılar bilmiyorum ama gerçekten çok masum bi animeymiş gibi görünüp gitgide hikayeyi bu kdr sapıtıp en son da bombayı patlatmak... iyi yanlara mı yazılmalı kötü yanlara mı bilemedm şimdi *kotonoha çok güçsüz bir karakter olmuş *animedeki tüm kızların tek bi kişiye aşık olması bu tip animelerin ortak özelliği biliyorum ama burda daha çok göze batıyo bari makotoyu yakışıklı bişi yapsalardı da içim yanmasaydı *
Sonuç: hayatım boyunca bu kdr saçma bu kdr mantıksız bu kdr lanet olası bi anime daha izlemem heralde ama kabul etmek lazım ki buraya yorum yazdıracak kdr da etkiliyor insanı,tuhaf yani.. izleyin de bi de siz de nefret edin makotodan
|
Yazar: ***Setsuna***
Tarih: 22/12/2010
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 0 kişi (%0) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 10
Video: 10
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 7
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 9.50
|
Genel: Ben en başta izlerken zevk almamıştım.Ama bitirdikten sonra çok uzun bir süre etkisinde kaldım!Bir kaç ay sonra tekrar izledim!Ve animete aşık oldum! Hatta şuan takma adım olan "Setsuna" da School Days te ki setsuna!! Bu animeyi seviyorumm!! Özellikle sonunu!
İyi Yanları: +Senaryo +Müzikleri (özellikle son sahnedeki parça) +Çizimler
Kötü Yanları: +Karakterlerin dengesizliği +Makoto
Sonuç: Sonuç olarak güzel bir yapımdı.Bazı izleyicilerin hoş bulmayacağından eminim!Tabiki "Death Note".."One Piece".."Loely Complex".."Vampire Knight" gibi animelerden sonra hoşlanmayabilirsiniz.Ama ben şiddetle tavsiye ediyorum!!!!
|
Yazar: Paranoya
Tarih: 26/10/2010
Yoruma 3 kişi oy vermiş. 1 kişi (%33) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 3
Video: 4
Hik.-Anlat.: 3
Karakter: 1
Tasarım: 2
İzlenebilirlilik: 3
Genel: 2.67
|
Genel: Başlarken iyi kötü yorumları okuyup başlamıştım ama en azından zevk alarak izleyeceğimi düşündüm. Olmadı. Başlayacak olanlara bir kere daha düşünmelerini tavsiye ederim. İlk 1 - 2 bölüm fena gelmese de daha sonra ana karakter sizi eğlendirmeyecektir...
İyi Yanları: Açıkcası çok zevk alamadım bu yüzden övemeyeceğim...
Kötü Yanları: Ana karakterin hiçbir çekiciliği yok. Öyleki tiksindim yani. Echi animelerde genelde ana karakter saf veya eğlenceli komiktir. Açıkcası 8. bölüme kadar zor geldim gerisini izleyemedim... Yarıda bıraktığım ikinci anime ... Kız karakterlerin çizimleri birbirine çok yakın iki ana kız karakteri sadece göz renginden ayırt edebiliyorum bir de saç uzunluğundan. İnce ayrıntılar atlanmış.
Sonuç: Anime sizi eğlendirmiyor. Bu animeye gelene kadar izleyebileceğiniz bir çok anime var. Echi veya harem arayanlar için çok daha cazip seçenekler var. Sonuç olarak ana karakterden bir sempati beklemeyin klasik aldatma olayları pek ilgimi çekmedi açıkcası...
|
Yazar: Oshiro
Tarih: 26/10/2010
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 0 kişi (%0) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 10
Video: 10
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 10
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 10.00
|
Genel: Bilgisayarıma ilk indirdiğim animedir. Bunu indirirken ne zorluklar çektiğimi bi allah bide ben bilirim, rapitle uğraşmaktan anca 2 günde indirebilmiştim animeyi. İzlemesi okadar zevkli bir animeki ilk izlediğim gece acaba neler olacak neler olacak diye düşünüp uyuyamamışımdır. Şimdiye kadar izlediğim hiç bir animede aynı tadı alamıyorum açıkçası. Animenin sonu inanılmaz dramatik bir biçimde bitiyor. Bu animeyi yazanıda yapanıda gönülden tebrik etmek lazım. Herşeyiyle bir baş yapıt animelerden biri. Özellikle her bölümün sonunda to be contunued... demesi muhteşem. Animenin başlangıcı çok farklı olmuş, trende kızın fotoğrafını çekmesi sonra sıra arkadaşının görmesi vesaire konu gerçekten çok iyi bir şekilde gelişmiş. Ayrıca izleyince her şeyin iç içe girdiğini göreceksiniz, olaylar birbirine karışıyor...
Ecchi olmasıda olaya farklı bir hava katıyor, aslında anime biraz daha açık olsaydı hentaiye kayabilirdi. Ama ecchinin sınırlarını Elfen lied ve air gear gibi sonuna kadar zorlamışlar. Buda çok başarılı olmasını sağlayan bir eser ortaya çıkmasına yardımcı olmuş.
İyi Yanları: +Müzikler +Karakter çizimleri +Mekan çizimleri +Senaryo +Karakterlerin bağımsızlığı +Bol karakter çeşidi
Kötü Yanları: Kötü yanını bulamamıştım açıkçası.
Sonuç: Kesinlikle izlenmesi gereken animelerden biri,izledikten sonra haftalarca etkisinden çıkamayabilirsiniz. Sansasyonel bir sonla bittiği için hepinizin benim gibi ağzı açık kalacak. Hayata bakış açınız inanılmaz bir şekilde değişicek.
|
Yazar: Makoto_San
Tarih: 01/10/2010
Yoruma 3 kişi oy vermiş. 1 kişi (%33) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 5
Video: 10
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 9
Tasarım: 9
İzlenebilirlilik: 9
Genel: 8.67
|
Genel: Kısaca Lisedeki aşk ve cinsellik hayatını anlatan bir anime.
İyi Yanları: insanı düşünmeye sevk ediyor, Yaptıklarıımız ve yapacaklarımız hakkında.Hayata küsmüş ve etrafında olan biten şeyleri umursamayanlardan sanıız izlemeniz gereken bir yapıım.
Kötü Yanları: Eyer sinirlerinize hakim olamayanlardansanız bu animeyi sakıın izlemeyin yoksa etrafınızdaki bazı eşyalara zarar vermeye kalkışabilirsiniz.Şahsen bazı bölümlerinde makoto adlı karaktere o kadar sinirlenmiştimki manitöre yumruğu çakmak istemiştim.
Sonuç: Sonuç olarak içimizden geçmiyor değil makoto bu olanları hakediyormuydu diye.Özeliklede azgın erkeklere tavsiye ediyorum sonunuz makoto gibi olmadan hemen kendinize çekidüzen verin.
|
Bu anime hakkında kendi yorum ve puanlarınızı girmek için buraya tıklayın
|
|
|