|
|
Lovely Complex Hakkında Yorumlar
Anime'nin Adı: Lovely Complex
Yazar: distant
Tarih: 30/03/2009
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 0 kişi (%0) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 8
Video: 10
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 10
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 9
Genel: 9.50
|
Genel: İlk izlediğimde bu kadar beğeniceğimi düşünmemiştim.İzledikçe daha bi sarıyor insanı.Bazen gülmekten gözleriniz yaşarıyor,bazen sinirden çıldırıyorsunuz.Tam bi romantik komadi,ben bayıldım herkese tavsiye ederim.
İyi Yanları: Karakterleri çok sevdim.Otani ve risa´nın aynı şeyleri sevdiği ve kavka ettiği bölümler harika.Komik yüzler falan süper.Otaninin kalın kafalığı bazen çok sinir edici olsada bence animeye tat katan yanlardan biri bu.
Kötü Yanları: Çok kısa olmuş bence tadı damağımda kaldı.İzlemeye başlayınca insanın bırakası gelmiyor.
Sonuç: Komedi ve romantizim sevenler mutlaka izlesin.
|
Yazar: nymph
Tarih: 03/03/2009
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 10
Video: 10
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 10
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 10.00
|
Genel: gerçekten çok güzel bir anime..ilk cümlem bu olsun istedim..komik bir konusu var yeni izlediğime bukadar beklediğime inanamıyorum.karakterler birbirleriyle çok uyumlular bazı yorumlarda birbirine zıt iki karakter falan denmiş ama baş karakterlerin ikiside birbirinin aynı aslında..(boyları hariç) oyunlardan derslerden taptıkları müziklere kadar..ayrıyetten saf bi komedisi var insanı içten eğlendiriyor.mutlu ediyor..
İyi Yanları: çok çok komik. komik olsun diye hikayeyi dağıtmamışlar zaten komik olan bi hikayeyi fantastik anlatmış.o yüz ifadeleri yan karakterler (özellikle suzuki-kun'un durgunluğu ve nobu-chan)
Kötü Yanları: herzamanki gibi gene müzik sadece müziklerini sevmedim hatta risa ve otoni nin taptıkları o müzisyeni (müzisyen dedim ne tür müzik yaptığını pek anlamadım çünkü) bile sevmedim o ne biçim bi tipti ya korkunç...
Sonuç: ilk cümlem ve son cümlem aynı olsun izleyin derim pişman olmazsınız ...gerçekten çok güzel bir anime..
|
Yazar: Canancn
Tarih: 25/02/2009
Yoruma henüz oy verilmemiş
|
Müzik: 7
Video: 10
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 10
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 9.50
|
Genel: Birbirine zıt iki karakter olarak gösterilen Kouzimi ve Otani'nin zamanlar biribirine yakınlaşması ve bunun getirdiği trajikomik olaylar serisi..
İyi Yanları: *Karakter tasarımları Manga'sına uymuş ve güzelde.. *Konu iyi işlenmiş. *Çok gülebilceğiniz gibi aynı anda hüzünlenmekte mümkün .. *Olaylar hep aynı yerlerde geçmiyor.Okul dışındada bir çok yere yer verilmiş. *Şu ana kadar izlediğim en komik anime idi.
Kötü Yanları: *Müzikler, tek derdim bütün seri boyunca buydu.Kapanış müzikleri güzel olmasına rağmen açılış müziklerine bir türlü ısınamadım.İlk başta kulağınıza hoş geldiğinizi zannetseniz bile birkaç bölümden sonra kötü gelmeye başlıyor.Ama benim için müzikler o kadar da önemli değil. *Otani'nin kas kafalılığı:)
Sonuç: Her anime severin izlemesi gereken müthiş güzel bir romantik komedi serisi .Kesinlikle öneriyorum izlemeden geçmeyin .
|
Yazar: chucky
Tarih: 27/01/2009
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 0 kişi (%0) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 7
Video: 10
Hik.-Anlat.: 8
Karakter: 10
Tasarım: 8
İzlenebilirlilik: 8
Genel: 8.50
|
Genel: Çok basit bir olayın çevresinde dönse de espiri anlayışı ve mimiklerle can sıkıntısını geçirebilecek bir anime..
İyi Yanları: Karakterlerin olur olmadık yerlerdeki mimikleri güldürü unsuru haline geliyor..farklı olarak erkekten daha uzun olan kız (bayağı) çok güzel düşünülmüş..çizimleri de gayet hoştu..
Kötü Yanları: olaylar fazla uzatılmış..daha kısa sürebilirdi..çoğu bölümde aynı şeyleri görmek bazen boşuna izliyormuşuz izlenimi yaratabiliyor..
Sonuç: boş zamanlarda izlenebilecek hoş bir anime..başka bir plan olmadığı durumda izlenebilir ve hoş vakit geçirilebilir..
|
Yazar: AnnaKyoyama
Tarih: 18/01/2009
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 0 kişi (%0) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 6
Video: 10
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 9
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 9.17
|
Genel: Bu animeye romantik komedi tarzındaki en güzel,mükemmel,süper anime diyebiliriz.Çünkü olayları çok güzel bir akıcılıkla işlemiş,mimikleri çok güzel ifade etmiş ve en önemlisi gerçek hayatta -aşk konusunda- karşılaşılabilecek en büyük problemi işlemiş:kız UZUN,erkek KISA...
İyi Yanları: Gerçek hayattaki 'Ben uzun bir kızım ama sevdiğim çocuk benden kısa. Ben şimdi n'apıcam?!?!' konusunu çok iyi işlemiş. Uzun kızlara ...aşka boy engel olamaz... düşüncesini iletmeye -aşılamaya- çalışmış. Tabii,bir de üniversitede ne okumak istediğini veya ilerde ne olmak istediğini kendi ilgi alanların,hobilerin ve yeteneklerine göre seç demiş.
Kötü Yanları: Otani'nin her konuda zekasını göstermeye çalışması ama konu aşk,sevgi vb. olunca bir kuruşluk zekasının bir gramının milyonda birini bile kullanmaması. Ve giriş müziği... Acınası derecede korkunçtu ve notalar-ritim gerçekten uyumsuzdu.Söyleyenlerin sesi hiç tona uymuyordu ama bitiş müziğine diyeceğim YOK!
Sonuç: Romatik komediden ve aynı zamanda animeden hoşlananlar için kaçırılmaması gereken bir anime
|
Yazar: mazomantar
Tarih: 16/01/2009
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 0 kişi (%0) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 6
Video: 9
Hik.-Anlat.: 8
Karakter: 10
Tasarım: 9
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 8.67
|
Genel: Koizumi, 1.70 cm boyunda uzun boylu bir kızdır. Ootani ise 1.59 boyundadır. Bu ikili lisenin başından beri sürekli tartışmaktadır.etrafındakilerse bu durumdan oldukca memnun ve bi hayli eğlenmektedirler. Çevresindekiler onları All Hanshin-Kyōjin(japon komedi ikilisidir. karakterlerden biri uzun biri kısadır.) olarak cağırırlar. Lise hayatları bu şekilde sürerken kendi kişiliklerinin birbirlerine ne kadar uygun olduğunu anlarlar.
İyi Yanları: Çizimleri harika. Seslendirme müthiş. Hele o Risa'nın mimiklerine hastayım. Otani'nin kendini beğenmiş tavırları ve aptallığına denilecek söz yok. En romantik anlarda bile sizi gülmekten yerlere yatırıyor ve hiç baymıyor.
Kötü Yanları: hiç kötü yanı yok ama otani'nin aptallıkları bazen insanı çileden cıkarsa bile gülmekten kendinizi alıkoyamıyorsunuz. Şarkıları cok daha iyi olabilirdi.(yinede iyi)
Sonuç: Sonuç olarak mutlaka izlenmesi gerek. Hayatımda izlediğim en komik animelerden biri.
|
Yazar: mataraman
Tarih: 14/11/2008
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 0 kişi (%0) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 7
Video: 10
Hik.-Anlat.: 10
Karakter: 10
Tasarım: 10
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 9.50
|
Genel: Romantik komedi tarzı birşeyler ararken yabancı bir sitede rastladığım indirip izlediğim iyikide izlemişim dediğim seri.
İyi Yanları: Uzun boylu erkek / ondan kısa olan kız ı tabu edinmiş romantik serileri "aşk boya değil karaktere bakar" gibisinden bir yorumla dövmüş ki konusu çok hoşuma gitti enfesti
Karakterlerin hepsi birbirinden güzeldi, gerek çizimleri gerekse seslendirmeleri çok başarılıydı
Hikayede duygusallık tam kararında verilmiş. sevgilinizle veya arkadaşınızla veya tek başınıza izlerken "çok tatlılar" diyerek mutlu olabileceğiniz bir çizgisi var
Lovely complex bitiminde neden güzel animeler kısa sürer diye somurtacağınız bir seridir.
Kötü Yanları: Kötü yanı diyemesemde bi yerde "yeter be oğlum şuda yapılmaz" diyebileceğiniz bölümler oluyor (ki buda seriye kapıldığınızı gösterir) birkaç bölüm olduğu yerde sayıyor buda izliyenleri çileden çıkartabilir
Müzikleri çok güzeldi diyemiyeceğim ama fenada değildi kötü bir yan olarak alamayız gibi
Sonuç: Romantik komedi olarak kaçırılmaması gereken bir yapıt
bitimi buruk bir tebessüm yarattı. Bir iki ova atsalardı fena olmazdı
|
Yazar: rasiel90
Tarih: 12/11/2008
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 0 kişi (%0) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 6
Video: 7
Hik.-Anlat.: 7
Karakter: 8
Tasarım: 6
İzlenebilirlilik: 9
Genel: 7.17
|
Genel: eğlenceli bir anime, izlenmeye değer,basit bir konusu olsa da işleniş tarzı ve esprilerin harmanlanması gayet kaliteli olmuş. 20. bölümden sonra biraz sıktığını da söyleyebilirim.
İyi Yanları: karakterler çok eğlenceli, kişilikleri oturtulmuş ve lise hayatını gerek sınav kaygısı gerek aşk dalgalanmalarıyla abartmadan anlatmışlar.müzikler tatmin edici.
Kötü Yanları: 20 bölümden sonra animeye dahil olan karakterler çok havada kalmış. bence uzatılmamalıydı. bir kızın, bir erkeğin peşinden bu kadar çok koşarken görmek de benim kişisel rahatsızlığım.^^
Sonuç: keyifli vakit geçirmek için birebir bir anime
|
Yazar: Porfiria
Tarih: 04/11/2008
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 0 kişi (%0) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 3
Video: 8
Hik.-Anlat.: 9
Karakter: 9
Tasarım: 9
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 8.00
|
Genel: Romantik komedi diyebiliceğimiz bir anime olan lovely complex, boy kompleksi yaşıyan iki arkadaşın lise hayatını anlatıyor.Olayların çoğu lisede geçiyor.KArektleerimizin aile hayatlarını çok sonlarda görüyoruz.
Erkeklerin kaçta kaçı beğenir bilmem ama daha çok kızlara yönelik olduğunu söyleyebilirim.Ancak özellikle "görünüm" konusunun işlendiği ve kişinin bir çok görünüş ve ilişkilerden mesajlar çıkarabileceği, bence her gencin izlemesi gereken bir animedir.
İyi Yanları: Kesinlikle eğlendirici ve güldüren bir seri. Eğer duygusal biri iseniz bazı sahneler sizi ağlatabilir.Risa'nın çilesi ve platonik aşkı çok iyi anlatılmış.Resmen duyguları size yaşatıyor ve aptal Otani'yi genelde öldürmek istiyorsunuz.Nobuko karekteri ikiliden sonra en çok beğendiğim oldu.Mimik çalışması resmen inanılmazdı (Nobuko'nun her kendini kaybedişi çok komikti).Çizimler oldukça "tatlı" ve "şirin" . -Anime içindeki- müzikler fena değil.Tam yerli yerinde koymuşlar. Ancak jenerik korkunç...
Kötü Yanları: Hikaye bazen biraz sıkabilir çünkü animenin başından sonuna kadar otani aşağı otani yukarı.Sadece sonlara doğra biraz daha farklı konulara giriliyor.Yaklaşık 10 bölüm otani'ye küfrediyorsunuz.
Müzikler ise tam anlamıyla felaket.İlk izlediğimde sırf müziği yüzünden hemen kapamıştım ve bir ay sonra tekrar izleme isteği ile doldum.Herhalde tek kulağa hoş gelen son bölümün son müziğidir ki yani o da.. eh..
Sonuç: Başarılı ve elbetteki izlenebilir anime.Sizi şaşırtmayı ve eğlendirmeyi biliyor.İzledikçe izleyesi geliyor insanın.Pek böyle sevimli animeler de bulamıyoruz. Meraklısı kaçırmasın.
|
Yazar: Phrygia
Tarih: 22/10/2008
Yoruma 1 kişi oy vermiş. 1 kişi (%100) yorumu faydalı bulmuş.
|
Müzik: 8
Video: 10
Hik.-Anlat.: 9
Karakter: 10
Tasarım: 9
İzlenebilirlilik: 10
Genel: 9.33
|
Genel: Bana en sonunda "Vay be, lise çağının neşeli ve romantik havasını 3'lü aşk ilişkilerinin suyunu çıkarmadan veya harem tarzına girmeden de anlatan bir anime varmış." dedirten animedir.
İyi Yanları: Serinin en güzel yanı ana karakterin tamamen kendine özgü oluşuydu. Hatta Koizumi en sevdiğim karakterler arasına girdi. Seri bittikten sonra insan buralarda Koizumi gibi bir kız yaşasaydı da tanıma imkanım olsaydı diyor. Tabi bu kadar eğlenceli ve aynı zamanda duygularını iyi ifade eden bir karakter halini alması muhteşem çizimlerin (özelliklede o hiçbiyerde görmediğim kadar çeşitli yüz ifadeleri) ve çok başarılı seslendirmenin sonucu. Senaryo sizi büyük süprizler ve beklenmedik olaylarla şaşırtmıyor ancak çok çok eğlenceli bir anlatım ile bolca gülmenize hatta arada bir hüzünlenmenize sebep oluyor. Ayrıca seri baştan sona lise döneminin günlük sıkıntılarını, sevindirici olaylarını, okul muhabbetlerini de çok güzel yansıtan bir hava ile gidiyor. Son olarak da müzikler ile ilgili söylenebilecek tek şey var, sahnelerle gayet uyumlu ve seriye renk katan seçimler yapılmış.
Kötü Yanları: Her ne kadar komedi-romantizm dengesi (bence) gayet iyi kurulmuş da olsa yinede animede romantizmden hoşlanmayan izleyicileri sıkabilecek bazı bölümleri var. Birde Ootani'nin bi dönemki aptallığı insanı deli edicek düzeye varıyor.
Sonuç: İzlerken eğlenebileceğim bir anime arıyorum ve lise romantizmi (abartılmadığını hatırlatmak gerek) beni rahatsız etmiyor diyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim. Hatta romantik dizilerin fanı iseniz mutlaka deneyin bu farklı yaklaşım eminim hoşunuza gidecektir.
|
Bu anime hakkında kendi yorum ve puanlarınızı girmek için buraya tıklayın
|
|
|