Yeni Duyurulan Seriler
2007 yılının ileriki dönemlerinde başlayacak olan yeni seriler duyurulmaya devam ediyor.
Detaylar için buraya tıklayın
|
|
Toda Erika 3. Film İçin Dönüyor
Bir süre önce duyurulan, Death Note’un 3. live-action filminin, serin karakterlerinden L hakkında olacağı belirtilmişti. Bir kez daha Matsuyama Ken’ichi tarafından canlandırılacak olan karakterin dışında, film hakkıda daha fazla ayrıntı açıklanmamıştı. Kısa süre önce yapılan bir duyuruda, ilk iki filmde Amane Misa’yı oynayan Toda Erika’nın da 3. film için anlaşma yaptığı belirtildi.
Filmin 2008 yılında Japonya’da gösterime girmesi bekleniyor.
(Kaynak: ANS)
Haber sayfası için buraya tıklayın
|
|
El Cazador Fragmanları
Nisan ayında başlayacak olan yeni televizyon serilerinden El Cazador’un resmi sitesinde, yapımın iki ayrı fragmanı yayınlanmaya başlandı.
Fragman 1
Fragman 2
(Kaynak: Moon Phase)
Haber sayfası için buraya tıklayın
|
|
Shinig Tears Sitesi
Bir süredir yapımı hakkında gelişmeleri aktardığımız Shining Tears oyunundan uyarlanacak olan animenin resmi sitesi açıldı. 6 Nisan’da başlayacak olan serinin adı “Shining Tears X Wind” (Shining Tears Cross Wind) olarak da resmiyet kazandı.
(Kaynak: Moon Phase)
Haber sayfası için buraya tıklayın
|
|
İkinci Higurashi Serisinin Tarihi
Kısa süre önce 2. bir sezonla ekranlara döneceği açıklanan Higurashi no Naku Koro Ni serisinin yayın tarihinin, geçtiğimiz günlerde resmi bir açıklamayla Temmuz ayı olarak belirlendiği duyuruldu.
(Kaynak: Moon Phase)
Haber sayfası için buraya tıklayın
|
|
Emma: A Victorian Romance Fragmanı
İkinci sezonuyla Nisan ayında başlayacak olan Emma: A Victorian Romance serisinin resmi sitesinde, yapımın yeni sezonunun fragmanı yayınlanıyor. Fragman flash ile izlenebiliyor.
(Kaynak: Moon Phase)
Haber sayfası için buraya tıklayın
|
|
Central Park Media, Korsan Yayınla Suçlanıyor
Be x Boy ve B*Boy Gold dergilerinin Japon yayınevi Libre, resmi sitesinde yaptığı bir duyuruda; Central Park Media’nın yaoi kollarından Be Beautiful’un, kendilerine ait bazı eserleri resmi izinleri olmadan yayınladığını belirtti. Libre, sevenlerinden bu yasa dışı yayını veya herhangi bir baskısını satın alarak destek olmamalarını rica etti.
(Kaynak: ANN)
Haber sayfası için buraya tıklayın
|
|